Ondersteuning bij bouwkundig juridische zaken

Bureau VEREST ondersteunt haar opdrachtgevers bij bouwkundig juridische zaken. Wij adviseren over de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw ideen binnen de huidige landelijke, provinciale en gemeentelijke wet- en regelgeving. Wij kunnen u gericht begeleiden door de voor veel mensen bureaucratische wirwar.

De aanvraag van de benodigde vergunningen en toestemmingen is bij ons in goede handen. We regelen de bouwvergunning, eventuele kap- en sloopvergunningen, vergunningen voor het plaatsen van containers of kranen op de openbare weg, bouwplaatsinrichtingsvergunningen of vergunningen voor een tijdelijke inrit. Ook verzorgt bureau VEREST diverse procedures om te kunnen bouwen in afwijking van het bestemmingsplan (bijvoorbeeld de artikel 19 lid 1, 2 en 3 W.R.O. procedures).

Iedere architect heeft een eigen stijl en uitstraling. Dankzij onze onafhankelijke opstelling en uitgebreide ervaring met architecten kunnen wij u helpen bij het vinden van de meest geschikte architect voor uw project. Wij zorgen dat het klikt.

Vragen? Vul vrijblijvend het reactieformulier op deze site in.